Χριστίνα Σπανό

Wellness Therapist and Tutor


"Όραμά μας είναι να βοηθήσουμε κάθε άνθρωπο που αγαπά την τέχνη του massage, να ακολουθήσει μια πετυχημένη καριέρα! "

Christina's Spa Academy

Η Christina's Spa Academy είναι μία εξειδικευμένη σχολή σεμιναρίων spa, που αποστολή της είναι να προσφέρει άρτια γνώση μέσω σεμιναρίων massage, να εκπαιδεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους υποψήφιους, να παρέχει όλο το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό και να πιστοποιεί τους εκπαιδευόμενους σε αναγνωρισμένους επαγγελματίες. Ιδρύθηκε από την Χριστίνα Σπανό, ειδική στο χώρο της ευεξίας, η οποία έχει στόχο να μεταδώσει όλη τη γνώση της και να διδάξει τεχνικές που μετατρέπουν έναν εκπαιδευόμενο σε επαγγελματία.

Τα σεμινάρια που προσφέρουμε προσαρμόζονται στις ανάγκες των σπουδαστών αλλά και στις τάσεις τις αγοράς ώστε άμεσα να προσδώσουν αξία στην καριέρα των υποψηφίων. Πες μας τους στόχους σου και η Christina's Spa Academy, είναι εδώ για να τους υλοποιήσει!
100%

Καταρτισμένοι Εκπαιδευτές

100%

Πάθος για αυτό που κάνουμε

100%

Πλήρες Εκπαιδευτικό Υλικό

Λίγα λόγια από τη Χριστίνα Σπανό

"Είμαι η Χριστίνα και από το 2014 έχω ιδρύσει το THE MASSAGE SUITE, ένα Wellness lounge στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που με πολλή αγάπη συνεχίζει να αποτελεί μια όαση ευεξίας ενάντια στο άγχος και το στρες της καθημερινότητας. Αν και οι αρχικές μου σπουδές ήταν πάνω στα Οικονομικά, λόγω της μεγάλης μου αγάπης για το μασάζ, την ευεξία γενικότερα αλλά και την εκπαίδευση, συνέχισα τις σπουδές μου πάνω στις εναλλακτικές θεραπείες (Αρωμαθεραπεία, Ρεφλεξολογία, Ινδικό μασάζ κεφαλής, Μασάζ εγκυμοσύνης, Μασάζ με βεντούζες κ.α.). Κατόπιν μετεκπαιδεύτηκα και πιστοποιήθηκα ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ έτσι ώστε να δημιουργήσω στην πορεία την Ακαδημία εναλλακτικών θεραπειών CHRISTINA'S SPA ACADEMY. Μια ακαδημια που στοχο έχει την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών προγραμματων πάνω στον κλάδο του ευρύτερου τουρισμού ευεξιας.
Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες όλων των ανθρώπων και μέσω της δουλειάς μου θα με βρεις να εκπαιδεύω και αναπτύσσω τις δυνατότητες σου σε θέματα τεχνικών μάλαξης, πωλήσεων και τεχνικών επικοινωνίας μέσα στο χώρο του Spa. Μότο μου είναι ότι "το άτομο μεταμορφώνεται μέσω της ανθρώπινης επαφής και της θετικής υποστήριξης"
Έλα να σε γνωρίσουμε και να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο!
Εάν σε ενδιαφέρει να γίνεις μέλος μιας οικογένειας η οποία φροντίζει και εξασφαλίζει τη καλύτερη δυνατή γνώση γύρω από το χώρο των SPA είμαστε εδώ και σε περιμένουμε!"

Η ιστορία μας

Η Christina's Spa Academy είναι επέκταση του THE MASSAGE SUITE, μια εταιρία που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες massage και εναλλακτικές θεραπείες. Iδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2014 από τη Χριστίνα Σπανό και πλέον μετρά 5 χρόνια εμπειρίας. Μετά την επιτυχία που γνώρισε το THE MASSAGE SUITE, το επόμενο βήμα ήταν η εξέλιξη των υπηρεσιών και η μετάδοση των γνώσεων και τεχνικών. Έτσι, σε ένα σύχρονο και αρμονικό περιβάλλον, προετοιμάζουμε κάθε εκπαιδευόμενο με μεθόδους διαδραστικής διδασκαλίας. Πάρτε μία γεύση!

Επιτεύγματα

Στην Christina's Spa Academy δουλεύουμε σκληρά, και το αποτέλεσμα μας αμοίβει! Αυτό αποτελεί βασική αρχή και για τους σπουδαστές μας, θέλουμε κάθε διδασκαλία να τους αμοίβει!

Τίτλος διάκρισης από το Tripadvisor

Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες του Tripadvisor

Holistic Massage Salon of the year

Πηραμε τον τίτλο του νικητή στα LTG Spa & Wellness Awards 2018